Reviews

Mariella de Sterke

Mijn klachten waren: Blaasontsteking en Stemmingswisselingen, gebrek aan vrouwelijke energie (dat zou de oorzaak van de blaasontstekingen en de stemmingswisselingen zijn). Na het innemen van een paar flesjes bloesem remedies steeds minder last van blaasontstekingen gehad en ik ben duidelijk stabieler geworden. Op dit moment ga ik ervan uit dat de blaasontstekingen verleden tijd zijn. Ik ben nog onder behandeling en ik blijf verbetering merken.

Hans van Haarst

Ik was nogal teruggetrokken, nogal gesloten en had veel last van mijn verleden. Daardoor had ik moeite om mezelf te presenteren, bv. door muziek te maken voor een publiek of om een presentatie te geven voor publiek. Ook had ik een grote angst om fouten te maken. Nu, na een aantal jaren Bachremedie combinaties slikken ben ik veel minder gesloten en treed mensen opener tegemoet. Ook mijn verleden speelt niet zo’n grote rol meer. Bij optredens speelt de angst om fouten te maken nog wel een rol maar die is beduidend minder geworden.

Renée Hanegraaf

Ik heb verschillende keren gemerkt dat het helpt, vooral de olieën doen mij deugd.

De tinnitus is er nog steeds, verschillende andere klachten zijn reeds veranderd ofwel geheel verdwenen.

Joke vanHaeringen, pianiste

Ik had pijn in mijn rechterhand door een tennisblessure. Ik ben ermee naar de fysiotherapeut gegaan maar had daarna nog lichte klachten. Na een paar dagen smeren met bachbloesem is de pijn helemaal verdwenen.